joi, 1 octombrie 2009

Meduza


Camera goala , abur dens se ridica fumul de la 5 tigari din parti diferite ale camerei formand o meduza.
Tavi imbracat in negru se ridica de la masa tipa si cade sub masa.Crista (ia o pereche de papusi pufosi ) tipa wwwwwwwwwwwwwwwwwwuuuuuuuuuau si cade langa Tavi. Restul fumeaza in continuare pana cand adorm cu totii formand pantecele unei meduze.
Cand se trezesc nu isi amintesc nimic nici cum s-au cunoscut , nici ca au stat 1.2 ani in aceeasi incapere fumand si vorbind tot soiul de absurdati , despre papucii de plaja(fara acoperis) , papucii de casa(cu acoperis) despre candele(cu acoperis) lumanari simple(fara acoperis) despre ciuperci la borcan(cu acoperis) si ciuperci din padure(fara acoperis ) si tot asa banuiesc ca ati prins idea.
Nu isi amintesc nici macar ca si-au baut cafeaua 1 an la aceeasi masa desigur acum bolnava de pneumonie consumasera in jur de 23400 de tigari fix in toracele ei ..din fericire isi scrisese testamentul inca de la varsta de 6 ani. Bun.
A doua zi cand s-au mutat si-au luat o veioza(masa era déjà acolo) ..au vrut sa coaca la ea bezele si vroiau lumina magica, lumina care iti permite sa o prinzi intr’o plansa , apoi sufli in ea si vezi in casele altor oameni. A fost extraordinar. Totul mergea prin metoda meduza.
A treia zi si-au cumparat o masa de sah . Remarcabila aceasta masa . Uniti , au invatat miscarile sufletesti din 1111100037 de suflete.
A patra zi si-au luat multe perne/ NU NU/Pernele erau pentru…pentru cafea.
A cincea zi si-au luat cartea si acvariul. Acvariul fara pesti. Ce nevoie de pesti cand apa iti permite sa vezi cu ochii celorlalti? Doar sunt ochi de apa , de am avea toti ochi de apa ar fi la fel si am vedea la fel, deci acvariul a fost binevenit. Au vazut mii de case,mii de locuri, mii de culoare .
De aici incepe aventura cu meduza cu adevarat.Meduza nu mai era liderul supreme ci acvariul…Dar asta e o alta poveste O poveste? Sau am trait-o undeva ..cand in miscarea browniana am dat de supraom?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fragmented Hope

  Sometimes we simply overdose on fragmented hope. Because we try to forget on the bottled antidotes we found in the sentimental value of ot...